Званична интернет страница Општине Шипово

Ћирилица / Latinica

  • forheaderp (Large)
  • forheaderw
  • nature_090214_0047 (Large)
  • forheader
  • forheader (Large)

ПРОЈЕКАТ ЗА ОСНОВНУ ШКОЛУ

Објављено: 29. jun. 2016

Дана 29.10.2014.године потписан је споразум између БиХ и Међународне асоцијације за развој (ИДА) о реализацији пројекта енергетске ефикасности.

Пројектом је предвиђено смањење потрошње енергије а тиме и енергетских трошкова у објектима јавних институција (општина, школство, здравство и др.)

Након интензивних разговора Начелника општине са домаћим ( министарство просвјете ) и страним институцијама ( свјетска банка и ИДА ) управљачки одбор за реализацију овог пројекта дана 05.04.2016. године донио је одлуку да се спроведу мјере енергетске ефикасности на објекту јавне установе О.Ш. „Немања Влатковић“ површине 1488 m².

Пројекат подразумијева грађевинске радове на фасади школе ( топлотна изолација ) и отклањање свих кварова на централном гријању школе.

Оријентационо инвестиција износи око 150.000 КМ ( тачна цијена ће се добити након проведених тендерских процедура.

На овај начин биће дугогодишње рјешење гријања за нашу дјецу у основној школи.

Дана 15.06.2016.године Меморандум о регулисању односа у вези са унапређењем енергетске ефикасности на објекту ЈУ Основна школа „Немања Влатковић“ Шипово потписали су :

 

Шипово, 20.06.2016. године

 

Н А Ч Е Л Н И К

Милорад Ћирко

Ostavite odgovor

Hалазите се на новој званичној страници Општине Шипово. Добродошли! Позивамо вас да заједно учинимо страницу занимљивијом и активнијом!
Zа сва питања обратите нам се нам се путем електронске поште а ми ћемо Вам одговорити у најкраћем могућем року а максимално у неколико дана.