Званична интернет страница Општине Шипово

Ћирилица / Latinica

  • forheaderp (Large)
  • forheaderw
  • nature_090214_0047 (Large)
  • forheader
  • forheader (Large)

ПОЗИВ ЗА МЛАДЕ

Објављено: 3. mart. 2017

Plakat cura B1 cirilica - resized

 

 

М-ЗОНА ЈЕ ПРИЛИKА KОЈА СЕ НЕ ПРОПУШТА!

РЈЕШЕЊА ЗА ПРОБЛЕМЕ У ЗАЈЕДНИЦАМА

И ПРИЛИKА ЗА НОВА РАДНА МЈЕСТА

У РУKАМА МЛАДИХ ШИРОМ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

 

Уколико сте поштени, амбициозни, скромни, непоколебљиви, страствени и емпатични млади људи од 17 до 35 година и желите створити себи и својој заједници бољу садашњост и будућност,  пријавите се у М-зону друштвеног предузетништва која је отворена од 2. марта до 2. априла 2017. године.

 

Уласком у М-зону добијате прилику да освојите инвестицију за друштвено иновативни пројекат у својој заједници, као и инвестицију за покретање властитог друштвеног бизниса. Фондација Мозаик инвестира у младе и њихова рјешења, која могу претворити у посао који воле, запослити себе и друге те тако постати креаторима добре економије. У овој генерацији планирамо подржати 120 друштвено иновативних пројеката и инвестирати у 15 друштвених бизниса.

 

Сви заинтересирани млади могу се пријавити путем линка за М-зону  www.m-zona.com

 

 

Уколико желите сазнати више, посјетите Facebook страницу Фондације Мозаик https://www.facebook.com/fondacijamozaik/  или wеб страницу www.mozaik.ba

 

Ostavite odgovor

Hалазите се на новој званичној страници Општине Шипово. Добродошли! Позивамо вас да заједно учинимо страницу занимљивијом и активнијом!
Zа сва питања обратите нам се нам се путем електронске поште а ми ћемо Вам одговорити у најкраћем могућем року а максимално у неколико дана.