Званична интернет страница Општине Шипово

Ћирилица / Latinica

  • forheaderp (Large)
  • forheaderw
  • nature_090214_0047 (Large)
  • forheader
  • forheader (Large)

ОТВАРАЊЕ РАДНЕ ЈЕДИНИЦЕ „ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА“ У ШИПОВУ

Објављено: 11. oktobar. 2017

           Дана 06.10.2017. године у просторијама Општине Шипово одржан је састанак којем су присуствовали директор „Електрокрајине“ Сека Кузмановић, начелник Општине Шипово Милан Ковач, начелник Општине Језеро Снежана Ружичић, начелник Општине Српски Купрес Гојко Шебез и руководилац Радне јединице „Електродистрибуција“ Мркоњић Град Крстан Томић.

       Овом приликом договорено је отварање Радне јединице „Електродистрибуција“ Шипово, која ће имати својство правног лица и у чијем саставу ће бити пословнице Језеро и Српски Купрес.

       Овим се пословница Шипово дефинитивно издваја из Радне јединице „Електродистрибуција“ Мркоњић Град и пословаће као самосталан правни субјекат, чиме ће се знатно побољшати квалитет снабдијевања електричном енергијом грађана и правних субјеката.

Ostavite odgovor

Hалазите се на новој званичној страници Општине Шипово. Добродошли! Позивамо вас да заједно учинимо страницу занимљивијом и активнијом!
Zа сва питања обратите нам се нам се путем електронске поште а ми ћемо Вам одговорити у најкраћем могућем року а максимално у неколико дана.