Званична интернет страница Општине Шипово

Ћирилица / Latinica

  • forheaderp (Large)
  • forheaderw
  • nature_090214_0047 (Large)
  • forheader
  • forheader (Large)

Урбанизам

Објављено: 15. januar. 2018

 

ОДСЈЕК ЗА УРБАНИЗАМ И СТАМБЕНО-КОМУНАЛНЕ ПОСЛОВЕ

 

Шеф Одсјека: Дарко Антић  , дипл. инж. арх.

Адреса: Трг патријарха српског Павла 1, 70270 Шипово

Број телефона: 050/360-133

Број факса:

Е-маил: ourbanizam@sipovo.net

 

Кратка биографија:

Рођен је 13.05.1983. године у Јајцу. Основну школу завршио је у Шипову, гдје је похађао и средњу школу (гимназија), коју завршава као ученик генерације.

Факултетско образовање и стручно звање “дипломирани инжењер архитектуре“ стекао је на Универзитету у Бањој Луци, на архитектонском одсјеку Архитектонско-грађевинског факултета. Дипломирао је просјечном оцјеном 9,44 и том приликом изабран за најуспјешнијег студента архитектонског одсјека Архитектонско-грађевинског факултета за 2009/2010 годину, те награђен Златном плакетом Универзитета у Бањој Луци. Тренутно похађа докторски студиј на Универзитету у Бањој Луци, односно III циклус комбинованог студијског програма: „Обновљиви извори енергије и еколошко инжењерство“.

Претходно радно искуство стекао је као приправник у Републичкој дирекцији за обнову и изградњу, а потом у фирми “Пројект“ а.д. Бања Лука, гдје је радио на пословима пројектовања и планирања. Посједује лиценце за израду техничке документације, израду докумената просторног уређења, као и за извођење грађевинских радова и надзор.

Hалазите се на новој званичној страници Општине Шипово. Добродошли! Позивамо вас да заједно учинимо страницу занимљивијом и активнијом!
Zа сва питања обратите нам се нам се путем електронске поште а ми ћемо Вам одговорити у најкраћем могућем року а максимално у неколико дана.