Званична интернет страница Општине Шипово

Ћирилица / Latinica

  • forheaderp (Large)
  • forheaderw
  • nature_090214_0047 (Large)
  • forheader
  • forheader (Large)

Обавјештење о локацијама бирачких мјеста са припадајућим улицама и насељима

Објављено: 30. septembar. 2016

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОПШТИНА ШИПОВО

ОПШТИНСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Број: 02-03-38/16

Дана, 13.9.2016. године

 

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

О ЛОКАЦИЈАМА БИРАЧКИХ МЈЕСТА

СА ПРИПАДАЈУЋИМ УЛИЦАМА И НАСЕЉИМА

за Локалне изборе који ће се одржати дана 02.10.2016. године

 

 

  1. За Бирачко мјесто Чуклић, које обухвата насељена мјеста: Чуклић, Грбавица, Греда и Кнежевићи, одређује гласање у Основној школи у Грбавици
  2. За Бирачко мјесто Натпоље, које обухвата насељена мјеста: Натпоље, Горица и Мочиоци, одређује гласање у кући Радош Душка у насељу Натпоље,

одређује се гласање у Основној школи у насељу Прибељци,

одређује се гласање у кући Поповић Жељка,

 

Бирачима су одређена бирачка мјеста за гласање према адреси пријављеној приликом издавања идентификационих докумената.

 

На бирачком мјесту за гласање у одсуству, које је уједно овлаштено за гласање путем непотврђених гласачких листића, гласају:

– Расељена лица која су се пријавила да гласају у одсуству за другу општину  према мјесту пребивалишта из 1991. године,

– Лица која су уписани у извод из Централног бирачког списка да гласају изван БиХ, а у вријеме избора се затекну на територији општине Шипово. Своје бирачко право ови бирачи остварују у основној изборној јединици за коју су уписани у Централном бирачком списку да гласају поштом,

– Лица чије се име не налази на закљученом изводу из Централног бирачког списка, а посједују важећи идентификациони документ (Лична карта, Пасош или Возачка дозвола-  БиХ), и потврду о мјесту пребивалишта.

 

Бирачи који су уписани у извод из Централног бирачког списка за расељена лица да гласају лично  у Шипову, могу да гласају на бирачком мјесту Шипово III, које се налази у СШЦ „Петар Кочић“ Шипово.

 

Бирачи који су уписани у бирачки списак да гласају код куће путем мобилног тима за гласање, могу гласати искључиво код куће током обиласка мобилног тима за гласање.

 

 

ОПШТИНСКА ИЗБОРНА

КОМИСИЈА ШИПОВО

______________________

 

 

 

Ostavite odgovor

Hалазите се на новој званичној страници Општине Шипово. Добродошли! Позивамо вас да заједно учинимо страницу занимљивијом и активнијом!
Zа сва питања обратите нам се нам се путем електронске поште а ми ћемо Вам одговорити у најкраћем могућем року а максимално у неколико дана.