Званична интернет страница Општине Шипово

Ћирилица / Latinica

  • forheaderp (Large)
  • forheaderw
  • nature_090214_0047 (Large)
  • forheader
  • forheader (Large)

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Објављено: 28. septembar. 2016

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОПШТИНА ШИПОВО

ОПШТИНСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Број: 02-03-49/16

Датум: 27.9.2016. године

 

 

 

 Обавјештење

 

Општинска изборна комисија Шипово је донијела Одлуку о локацијама бирачких мјеста за спровођење Локалних избора 02.10.2016. године,који ће се одржати у времену 07,00-19,00 часова и исте локације објавила на прописани начин.

На Локалним изборима су утврђене локације за 20 редовних бирачких мјеста, идентично као на Општим изборима 2014. године, једног бирачко мјесто за гласање непотврђеним гласачким листићима и гласање путем два мобилна тима према израженој жељи одређене категорије бирача да гласају код своје куће.

На бирачком мјесту за гласање непотврђеним гласачким листићима, које се налази у ЈУ Дом културе „Никола кокошар“ у Шипову, имају право да гласају бирачи:

– који су се регистровали да гласају из иностранства путем поште за Шипово, а на дан избора се затекну на територији општине Шипово, и

– пунољетни бирачи који посједују важећи документ за идентификацију (лична карта, пасош или возачка дозвола- БиХ), а не налазе се на изводу из Централног бирачког списка за Шипово, с тим да су наведена лица уз документ за идентификацију обавезни приложити бирачком одбору и Потврду о мјесту пребивалишта у Шипову.

За гласање расељених лица која су се опредјелила да за општину Шипово гласају лично у Шипову је одређено бирачко мјесто Шипово 3, које се налази у Средњошколском центру „Петар кочић“ у Шипову.

 Уједно се скреће пажња замјеницима предсједника и замјеницима чланова  бирачких одбора, на бирачким мјестима са преко 500 уписаних бирача на бирачком списку, да су обавезни доћи на бирачко мјесто у 19,00 часова на дан избора ради бројања гласачких листића, и то, Бирачки одбор: Чифлук, Сарићи 1, Сарићи 2, Лужине, Расадник, Пљева, Волари, Стројице, Шипово 1, Шипово 2, Шипово 3 и Сарићи 3, као и у току изборног дана по потреби.

 

С поштовањем,

 

Предсједник ОИК

Миленко Тривунчић

Ostavite odgovor

Hалазите се на новој званичној страници Општине Шипово. Добродошли! Позивамо вас да заједно учинимо страницу занимљивијом и активнијом!
Zа сва питања обратите нам се нам се путем електронске поште а ми ћемо Вам одговорити у најкраћем могућем року а максимално у неколико дана.