Званична интернет страница Општине Шипово

Ћирилица / Latinica

  • forheaderp (Large)
  • forheaderw
  • nature_090214_0047 (Large)
  • forheader
  • forheader (Large)

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЛАЗАК У М-ЗОНУ ДРУШТВЕНОГ ПОДУЗЕТНИШТВА

Објављено: 17. mart. 2016

01 MOZAIK FB Oglas

 

ОТВОРЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЛАЗАК У М-ЗОНУ ДРУШТВЕНОГ ПОДУЗЕТНИШТВА
МОЗАИК У ПОТРАЗИ ЗА ПОШТЕНИМ И ПОДУЗЕТНИМ МЛАДИМ ЉУДИМА

Овогодишњим јавним позивом у М-зону друштвеног подузетништва, од 14.03. до 14.04.2016. године, позивамо младе од 17 до 35 година из цијеле Босне и Херцеговине да осмисле друштвену иновацију која нуди нова и боља рјешења за старе проблеме, чини то за опће добро и укључује и оснажује све оне којих се тај проблем тиче.

100 најбољих друштвено иноватовних пројеката финансирамо у износу од по 3.000 КМ. Млади људи који поштено проведу пројекат и имају потенцијал за друштвено подузетништво добит ће и техничку, менторску те финансијску подршку да развију властити друштвени бизнис. Тако ће млади људи који су наша садашња будућност, учинити нашу земљу бољим мјестом и постати узор другим младим људима.

Јавни позив је отворен од 14.03. до 14.04.2016. године за регистрацију путем Фондација Мозаик или директно на  линк 

Такође можете погледати и промотивни видео на линк

Наша Општина је партнер Фондацији Мозаик за подршку пројектима младих који ће бити реализовани на територији наше општине.

 

Ostavite odgovor

Hалазите се на новој званичној страници Општине Шипово. Добродошли! Позивамо вас да заједно учинимо страницу занимљивијом и активнијом!
Zа сва питања обратите нам се нам се путем електронске поште а ми ћемо Вам одговорити у најкраћем могућем року а максимално у неколико дана.