Званична интернет страница Општине Шипово

Ћирилица / Latinica

  • forheaderp (Large)
  • forheaderw
  • nature_090214_0047 (Large)
  • forheader
  • forheader (Large)

Измјенa дијела Регулационог плана ужег центра Шипова (Занатски центар)- јавни увид

Објављено: 29. decembar. 2017

РЕПУБЛИКА СРПСКА
ОПШТИНА ШИПОВО
НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ
Одсјек за урбанизам
и стамбено-комуналне послове

Број: 05-363-7/17
Датум: 28.12.2017.

На основу члана 47. Закона о уређењу простора и грађењу (“Службени гласник Републике Српске“, број 40/13, 106/15, 3/16) и Одлуке о утврђивању нацрта Измјене дијела Регулационог плана ужег центра Шипова – Занатски центар (“Службени гласник Општине Шипово“, број 21/17), Одсјек за урбанизам и стамбено-комуналне послове Општине Шипово објављује

О Г Л А С
о излагању нацрта Измјене дијела Регулационог плана
ужег центра Шипова (Занатски центар) на јавни увид

1. Обавјештава се јавност општине Шипово да ће нацрт Измјене дијела Регулационог плана ужег центра Шипова, у зони Занатског центра, бити изложен на јавни увид:
­ у просторијама Општинског административног центра (сала за састанке бр. 26), Трг патријарха српског Павла 1, Шипово
­ у просторијама носиоца израде, предузеће “Урбис центар“ д.о.о. Бања Лука, Булевар војводе Степе Степановића 101а, Бања Лука

2. Нацрт плана излаже се на јавни увид од 8. јануара до 8. фебруара 2018. године, сваког радног дана у току радног времена наведених субјеката. Заинтересована лица могу у наведеном периоду добити појашњења предложених планских рјешења од стране носиоца припреме, Одсјека за за урбанизам и стамбено-комуналне послове Општине Шипово.

3. Током јавног увида свако физичко и правно лице може упутити примједбе, приједлоге и мишљењa о нацрту плана, уписом у свеску која ће се налазити у просторији у којој се нацрт плана излаже или достављањем у писаној форми носиоцу припреме, Одсјеку за за урбанизам и стамбено-комуналне послове Општине Шипово, најкасније до 16. фебруара 2018. године.

ШЕФ ОДСЈЕКА
Дарко Антић, дипл.инж.арх.

Ostavite odgovor

Hалазите се на новој званичној страници Општине Шипово. Добродошли! Позивамо вас да заједно учинимо страницу занимљивијом и активнијом!
Zа сва питања обратите нам се нам се путем електронске поште а ми ћемо Вам одговорити у најкраћем могућем року а максимално у неколико дана.